AUSTRALIE
Door: webmaster
09 Maart 2010 | Samoa, Apia
Vannacht gaat de klok weer een uur achteruit, dat is al de 15e keer.
Nog even een praatje met Els, mis je nog wel, Dorien is iedere keer weer zeeziek, alleen de dagen dat we stilliggen is ze goed. Echt vervelend voor haar. Met Rita gaat het ook weer goed, zijn weer on speaking terms, ze belde om te vragen of ik haar was kon doen in de wasserette en haar wilde helpen met de excursies uit te zoeken, Hanno had gezegd, vraag maar aan Corrie. Je weet hoe hij is. Ze weet nu wel waar ze aan toe is, mij niet meer commanderen dus. Ik weet niet of jij je Huub herinnert, een schriel mannetje, die heeft in Sydney een hartaanval gehad, is gedotterd maar moet toch een bypass operatie ondergaan. Heeft gelukkig een vriendin daar, die hem bezoekt.Wel zielig, z'n vrouw vorig jaar overleden en nu dit. Vanmiddag werd weer een alarm afgeroepen, iemand in de Morning Light pub werd niet goed. Zag er niet best uit. Wat een ellende hier soms, maar ja met 1300 mensen kun je dat verwachten. Ik ben nog steeds niet ziek geweest, er heerst hier weer een virus, die man die een gedicht maakte voor Gerard is ook er ziek geweest, was thuis nooit ziek! Ligt toch aan dit schip, toch zijn er veel mensen die de cruise van volgend jaar hebben geboekt.
De groeten voor jullie allemaal en tot een volgende keer gr en liefs Cocky/Corry
09 Maart 2010 - 16:04
Jan Willem:
Hoi Ma,
Ik lees in je verslag dat je de reakties niet kunt nalezen. Ik stuur wel even een mail.
groet,
Jan Willem -
09 Maart 2010 - 16:28
Marjan De Koning:
Hoi Corrie, als je het weer lezen kan, heb je in elk geval een berichtje. 't Is hier zulk heerlijk stralend weer nu: de tuin is al weer heerlijk!
Alleen sloeg thuis vorige week de ellende toe bij mijn ouders in overijssel. Dinsdag brak mijn moeder haar heup en moest 2 dagen in het ziekenhuis wachten tot ze haar opereerden: allemaal spoedgevallen eerst heette het. Grr!
Zelf ben ik van donderdagmiddag tot zaterdagochtend bij mijn ouders geweest en van zondagmiddag tot maandagavond. Had een extra dag vrij genomen om haar maandag van het ziekenhuis naar het verpleeghuis te kunnen verhuizen voor revalidatie en om veel bij mijn dementeren zieke vader te kunnen zijn.
Die krijgt morgen ook een plekje in hetzelfde verpleeghuis. Met veel moeite op de zelfde afdeling. Het koste heel veel energie om dat allemaal met alletwee geregeld te krijgen. Ben er nog steeds helemaal naar van. Blij dat m'n broer nu verder de opname van m'n vader aan het regelen is. 't Is de vraag of hij ooit weer thuis komt...Wat een lieve zielepieten! Liefs, en geniet nog maar heel lekker, ik geniet van je verhalen. Marjan.