overdracht
Door: webmaster
03 Februari 2010 | Mexico, Los Angeles
Cor zit tijdelijk in mijn vel!!!
Ze heeft mijn naam en mijn site tijdelijk overgenomen.Dus Gerhard jhe kan gerust zijn. Hopelijk zal je moeder nu wat vaker haar belevenis kunnen mailen. groetjes allemaal .morgen nog een fietstocht in San Francisco maar dat horen jullie morgen dan nog!
Cor en Els
04 Februari 2010 - 09:33
Lodewijk:
Hi Corrie,
Nog een fijne voortzetting van je cruise. Veel plezier en groeten!! -
04 Februari 2010 - 11:06
Rita:
Dag Cocky,
Tot nu toe lazen we met ineresse de reisverslagen van mevr. Pasman. Hoop dat jij er mee doorgaat. Een boeiende voortzetting van de reis gewenst van Tante Rie en Rita -
04 Februari 2010 - 12:16
Marijke En Henri:
hallo cor,
nog heel veel plezier op de verdere reis en we zullen zeker je blijven volgen. groetjes -
04 Februari 2010 - 15:08
Gerhard:
Hoi Els en ma,
Leuk zo'n gezamelijk e-mailtje. Ik hoop dat u (Els) een topvakantie hebt gehad, maar aan de verslagen die ik gelezen heb komt dat best goed.
Dankuwel voor de overdracht en een goede thuisreis, doei doei.
Groetjes van JW, Mo, Tes, Lis, Flip, Flap, Bop, Kees and Get -
04 Februari 2010 - 23:06
Jan Willem:
Hoi Corry en Els,
Heel erg leuk om jullie reisverhalen te lezen! Wij zijn wel een beetje jaloers op jullie. Geweldig dat een groot cruise schip op jullie heeft liggen wachten, het is weer eens wat anders dan de bus missen.
Els een goede thuisreis gewenst en ma, veel plezier, goed gezelschap en mooie indrukken voor de rest van de reis.
groet vanuit Maarssen van JW, Mo, Tes en Lies