overdracht - Reisverslag uit Los Angeles, Mexico van elspasman - WaarBenJij.nu overdracht - Reisverslag uit Los Angeles, Mexico van elspasman - WaarBenJij.nu

overdracht

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

03 Februari 2010 | Mexico, Los Angeles

lieve mensen, we zijn aan het oefenen zodat ik de verslagen voortaan ga doen, want zoals jullie weten, gaat els er vandoor, weliswaar met weemoed en van mijn kant ook, maar that's live. We hebben vandaag een zeedag gehad, els heeft gepakt en verder rustig aan gedaan. vanavond een heel leuke show gezien door de bemanningsleden opgevoerd, erg geslaagd. We gaan nu naar bed, nog even lezen, wat drinken, hier is het 10.00 uur 's avond, bij jullie 9 uur later, dus op dit moment slapen jullie. hier komt els nog even.
Cor zit tijdelijk in mijn vel!!!
Ze heeft mijn naam en mijn site tijdelijk overgenomen.Dus Gerhard jhe kan gerust zijn. Hopelijk zal je moeder nu wat vaker haar belevenis kunnen mailen. groetjes allemaal .morgen nog een fietstocht in San Francisco maar dat horen jullie morgen dan nog!
Cor en Els

• 04 Februari 2010 - 09:33

Lodewijk:

Hi Corrie,
    Nog een fijne voortzetting van je cruise. Veel plezier en groeten!!

• 04 Februari 2010 - 11:06

Rita:

Dag Cocky,
    Tot nu toe lazen we met ineresse de reisverslagen van mevr. Pasman. Hoop dat jij er mee doorgaat. Een boeiende voortzetting van de reis gewenst van Tante Rie en Rita

• 04 Februari 2010 - 12:16

Marijke En Henri:

hallo cor,
    nog heel veel plezier op de verdere reis en we zullen zeker je blijven volgen. groetjes

• 04 Februari 2010 - 15:08

Gerhard:

Hoi Els en ma,

Leuk zo'n gezamelijk e-mailtje. Ik hoop dat u (Els) een topvakantie hebt gehad, maar aan de verslagen die ik gelezen heb komt dat best goed.
    Dankuwel voor de overdracht en een goede thuisreis, doei doei.
    Groetjes van JW, Mo, Tes, Lis, Flip, Flap, Bop, Kees and Get

• 04 Februari 2010 - 23:06

Jan Willem:

Hoi Corry en Els,

Heel erg leuk om jullie reisverhalen te lezen! Wij zijn wel een beetje jaloers op jullie. Geweldig dat een groot cruise schip op jullie heeft liggen wachten, het is weer eens wat anders dan de bus missen.

Els een goede thuisreis gewenst en ma, veel plezier, goed gezelschap en mooie indrukken voor de rest van de reis.

groet vanuit Maarssen van JW, Mo, Tes en Lies

31 Maart 2010

Zuid Afrika

26 Maart 2010

Zuid Afrika

cruise toen en nu. In 1967 als stewardess 1jaar gevaren in de Carebbean op de Statendam. Nu, 2010 maak ik dezelfde oversteek met de Balmoral maar nu als passagier,en vlieg na 5 weken terug vanuit San Francsco. Dus voor mij een reis met veel terugblikken en herinneringen aan en geweldige tijd.

Actief sinds 27 Dec. 2009
Totaal aantal bezoekers 20556