reakties
Door: webmaster
10 Maart 2010 | Australië, Melbourne
Tessa fanastisch dat de uitslag van de cito toets zo hoog was, de beste van de klas, gefeliciteerd hoor, ben trots op je, dag lieverd.
nou lieve mensen, ik ga me omkleden, we hebben vanavond formal, dat betekent avondjurk aan, daarna een show door de crew van het schip, altijd erg leuk. Tot een volgende keer liefs Cocky/Corry
11 Maart 2010 - 21:48
Jan Willem:
Hoi Ma,
Op het moment dat in dit schrijf lig jij nog op één oor maar is het bij jou al wel 12 maart. Jullie zijn vlak bij Perth. Via de site van Fred Olsen kun je mbv een Ship Locator precies zien waar jullie zijn en hoe hard jullie varen. Leuk om te volgen.
De winter lijkt hier eindelijk een beetje op zijn retour te zijn. 's Nachts nog wel koud. De beelden die ik vanuit Melbourne heb gezien logen er niet om: sommige straten waren veranderd in complete riviertjes. Het weerbericht voor Perth is beter: 36 graden en half bewolkt. Vanaf zaterdag ga je de grote oversteek naar Mauritius maken. Ik hoop dat het gedurende die 8 dagen op zee niet al te onstuimig wordt!
Monique en ik zijn deze week nog thuis geweest. Bij Monique lijkt de schildklier het orgaan te zijn wat alles heeft veroorzaakt. Daar heeft zij nu meer medicijn voor gekregen, verder is het afwachten. Ik heb van de fysiotherapeut een apparaat in bruikleen gekregen wat mijn been continu strekt en buigt. Alles om te voor komen dat de knie stram wordt. Ik heb thuis kunnen werken, maandag ga ik met een taxi naar de bank.
Tessa is afgelopen zaterdag kampioen geworden, Lisanne kan dat volgende week zaterdag worden.
Er zijn afgelopen week gemeenteraadsverkiezingen geweest. Agnes Kant van de SP is als gevolg veel verloren zetels opgestapt. Verder nog een hoop heisa rondom stemfraude.
Laatste nieuws is dat Hans van Mierlo is overleden.
Tot zover weer. Geniet van Perth en je zeereis naar Mauritius.
Groeten vanuit Maarssen -
11 Maart 2010 - 21:50
Postbode:
Wat te doen met de Telegraaf. Deze wordt nog altijd bezorgd. -
12 Maart 2010 - 21:25
Hoi ma,
Even het laatste nieuws van mij.
A.s. woensdag sollictiatie gesprek voor de functie van taxichauffeur wil je aub duimen voor mij....
Opleiding wordt verzorgd, als ik chauffeurspas heb behaald kan ik gelijk aan de slag. In de toekomst wil ik prive chauffeur worden.
Heb deze week bij Floor, Kees geholpen met hout zagen en uit de grond trekken van boompjes.
Zondag gaan we naar Pauline om daar ook hout te zagen en hout te kloven. Morgen naar de vlooienmarkt.
Vandaag met JW en Mo mee geweest en afscheid genomen van hun Fiatje snik snik, kwam niet door de keuring.
Ben al een paar keer in bad geweest..lekker hoor.
Je huisje staat er maar eenzaam bij.
Het is de 12e (bij jou de 13e) tijd vliegt voorbij.
Groeten van de Maarssenaren..... en Harry (ex Portugees) -
12 Maart 2010 - 21:27
Gerhard Nogmaals:
Hoi moedertje,
DE TELEGRAAF WORD NOG STEEDS BEZORGD OP W.BR.BINNENWEG C2, MOET DIT????????????
Jw vraagt hier steeds om richting jou.......
TELEGRAAF WORD NOG STEEDS BEZORGD BIJ JOU....KLOPT DIT????? -
13 Maart 2010 - 23:06
A. Van Der Wal:
Dag Corry,
even een korte reactie op jouw reisverslag. Hopenlijk is het nu rustiger weer daar. Leuk te lezen dat je zo lekker vertroeteld wordt!
Heerlijk lijkt me dat! Het schiet alweer op voor jou volgende maand ben je weer terug. Ik ben benieuwd van je te horen of zo,n reis nou lang duurt of dat het voorbijvliegt. Ik denk het laatste je maakt zo veel mee en doet zo veel nieuwe indrukken op of heb je inmiddels toch wel heimwee naar je vetrouwde stekkie en je mensen die daarbij horen?
Hier zit het voorjaar wel in de lucht. Ik zie de knoppen alweer in de bomen en mijn tuin staat vol met krokusjes en sneeuwklokjes. Het is toch ieder jaar weer een wonder hoe dat de grond uitkomt!
Goed Corry fijne reis verder en geniet er maar van!
Liefs,
A3 -
19 Maart 2010 - 20:28
Hoi moedertje,
Je mag me feliciteren.
Waarom:
Woensdag had ik een sollicitatie gesprek voor functie van taxi chauffeur bij Schoonhoven Buitendijk in Utrecht. Het was een kort gesprek, de directeur wilde aan de hand van een rijtest kijken of ik de geschikte persoon ben. Vandaag (vrijdag) moest ik mij om 08.00 uur melden voor die test.
Negen uur reden we weg naar 1ste klant, na de derde klant mocht ik achter het stuur. Na diverse mensen (vooral ouderen) te hebben weggebracht en foutloos gereden, vroeg mijn mentor of ik het werk leuk vind. Ik vind het best leuk was 't antwoord, waarop hij zei gefeliciteerd je mag beginnen.......
Wanneer precies weet ik niet. Moet eerst een bewijs van goed gedrag aanvragen, hoelang dit duurt ???? Verder, de opleidingen worden betaald. Ik moet ook weer in de schoolbanken.
Na het behalen van de chauffeurspas krijg ik een contract van 6 mndn en daarna een vast contract. Salaris is redelijk en de fooien ook. Dus als je thuis komt heb je 1 zorg minder....ik heb een BAAN eindelijk. Ik had de hoop bijna opgegeven.
Nederland: Temperatuur gaat eindelijk omhoog, soms regen maar het voorjaar begint. 1 of andere (gekke) politie agent heeft een 12 jarig meisje gedood (groot nieuws hier). De wereld wordt steeds gekker.
Nou moesje have fun there and see you laterssssssssssssss
Groeten uit Maarssen -
21 Maart 2010 - 14:30
Hoi,
We zijn nieuwsgierig naar je verslagen, heb je op zee niets meegemaakt ofzo????
Groet Gerhard -
22 Maart 2010 - 09:57
lieve mensen,daar ben ik dan eindelijk weer eens, heeft een tijd geduurd, ben ik helemaal met Gerhard eens! Maar we hebben 7 zeedagen gehad, dan gebeurt hier wel het een en ander, maar is niet altijd interessant. Voor de zeedagen hadden we nog een excursie naar Rodney Island, een werkelijk schitterend eiland, ik kreeg een beetje het Terschelling gevoel, dit was wel veel ruiger en geen terrassen, weer een nadeel. Dorien en ik hebben daar fietsen gehuurd en dat was gigantisch klimmen, maar helemaal genoten natuurlijk. Toen kwamen die 7 zeedagen, zagen we eigenlijk erg tegen op, maar zijn omgevlogen. |De eerste dag storm en regen, tweede dag iets beter, de rest was fantastisch, erg heet dat wel. Hebben dus veel op het dek gelegen. en gekletst. Dat wordt hier steeds erger, je gaat steeds meer mensen kennen. Het internet heeft 2 dagen eruit gelegen, de reden? wordt niet over gepraat
Eergisteren Mauritius bezocht, ook weer een schitterend eiland, onderweg diverse onbewoonde eilanden gepasseerd. Leek ons spannend
daar aan te leggen, maar kan natuurlijk niet. Maurice van Nassau heeft hier gewoond van 1685 - 1710. Door hem zijn hier de suikerriet plantages ont wikkeld en dus ook de welvaart. Naar hem is dus het eiland vernoemd. Onze gids was helemaal opgewonden dat ze 2 hollanders in haar bus had. Ik kreeg een dikke zoen van haar bij het afscheid! We reden door dorpjes alsof je door een film reed, zo armoedig met van die modderige weggetjes em toen minuten verder kwam je een gigantische supermarkt tegen en op ieder eiland is de Mac Donald niet weg te denken. Dus heel veel tegenstellingen. De naam dappere Dodo komt hier ook vandaan, was eigenlijk een grote kalkoen, maar door het slechte eten werd hij zwak, de nederlanders hebben daar misbruik van gemaakt door ze te consumeren, zijn dus uitgestorven.Zo leer je ook nog eens wat geschiedenis, maar daar is deze reis ook voor, niet alleen om op het dek te liggen, shows te kijken, overvloedig eten en drinken, is ook wel leuk trouwens!
Gisteren hebben we Reunion bezocht, eigenlijk zo'n zelfde eiland, wel veel welvarender. We zitten nu weer drie dagen op zee, op dit moment regent het heel erg maar de temperatuur is erg aangenaam. We zijn nu op weg naar Zuid Afrika en daarna schiet het heel hard op naar de 21ste april. We verlangen ook wel weer naar het gewone leven, want dat kun je het hier niet noemen. Het verveelt me nog steeds niet, maar zo'n lange reis zou ik niet meer doen. Wel eventueel een kortere cruise, want dat bevalt me heel erg.
Even een reaktie op de laatst binnengekomen reakties: fijn Gerhard dat je een baan hebt, ik hoop dat het allemaal lukt. wat de telegraaf betreft, natuurlijk moet ie opgezegd worden, ik heb een bevestiging gekregen van mijn opzegging, graag snel bellen, hadden jullie eigenlijk direkt al moeten doen, een beetje eigen initiatief is wel handig! ik kreeg de reakties er niet uit, dus had ik het niet gelezen.
Goed Monique dat ze weten waar het vanddan komt, hopen dat het nu beter gaat.Leuk dat de m eiden kampioen zijn geworden.
Ik heb alle reakties uitgeprint, kan ik ze op m'n gemak lezen want zit ik achter de computer wil ik toch alles snel doen. Er zijn veel Australiers aan boord gekomen, zijn moderne en jonge mensen dan de engelsen, maar zitten erg veel in de internet kamer. Even weer genoeg voor vandaag,had even een time out genomen, maar zal voortaan sneller berichten. Denk veel aan jullie allemaal, ik heb om 1 uur een lunchafspraak met Paul, een van onze club hollanders, een apart geval , Els weet er alles van!
Hoi Els, weer even een prive bericht voor jou, kan me voorstellen dat je toch nog steeds met je gedachten op de boot bent. Er gebeurt hier natuurlijk nog steeds van alles, Dorien was een beetje in love met een dance host, maar die is inmiddels van boord, maar je begrijpt haar verhalen en dan maar met haar handen rondzwaaien. Er zij nu 2 nieuwe dance hosts en die hebben mij op de vloer gekregen en ik vind het leuk. Maar Dorien is jaloers, want zij wordt nog nauwelijks gevraagd en ik heel veel. Ik begrijp het niet, ik dans toch veel beter is dan haar reaktie.Ze ligt nu weer zee ziek op bed. \altijd als we varen, best vervelend. We trekken veel met elkaar op, maar het is wel een tante, niemand mag bij ons komen zitten, maar dat lukt natuurlijk niet bij mij. Met Paul ook een heel verhaal, trok met ene Joke een aantal dagen op, zij helemaal verliefd, moest hij niets van hebben, heeft haar gedumpt, moet dan altijd met mij praten. Nu heeft hij weer een chique dame van dek 10 aan de haak geslagen, is niet van z'n zijde weg te slaan, maar is haar weer zat en vroeg vanmorgen bij het ontbijt of hij een lunchafspraak met mij kon maken, weet ik weer hoe ver het is! Ja, het is hier nog steeds een soap, wordt steeds erger, je leert steeds meer mensen kennen. Huub is overleden, hoorde ik vanmorgen, best triest. Je hebt je leven weer op de rails las ik, oppassen, familiebezoek enz. doe de groeten an Jeanne, trouwens je vroeg of sjaan nog zo veel kocht, ja dus, niet te filmen, Dorien trouwens ook. Ik heb hele verhalen te vertellen als ik thuis ben, zal ook wel weer wennen zijn, hebben het allemaal nog steeds wel erg naar osn zin. Wel ideaal deze site, de teller staat nu pas op 2.35 pond! Wat een verschil met een email versturen.
Allemaal de groeten, denk aan jullie en jullie horen gauw van me liefs Cocky/Corry