nog even en het is zover! - Reisverslag uit Dover, Verenigd Koninkrijk van elspasman - WaarBenJij.nu nog even en het is zover! - Reisverslag uit Dover, Verenigd Koninkrijk van elspasman - WaarBenJij.nu

nog even en het is zover!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

02 Januari 2010 | Verenigd Koninkrijk, Dover

maandag is het zover!
vertrek 11uur met de bus van Utrecht naar daarna op de boot naar Dover, waar we in een hotel overnachten. dinsdag 5jan.
inschepen op de Balmoral, waar s'avonds het anker wordt binnengahaald en we de haven uitvaren,en de cruise begint!.

• 02 Januari 2010 - 19:18

Michel:

Spannend. Ik hoop dat de reis voorspoedig van start gaat.

Michel

• 03 Januari 2010 - 20:43

Ineke Pasman:

toch nog alles klaar gekregen?
    slaap lekker vannacht een een hele fijne reis.
    groetjes ineke

• 03 Januari 2010 - 21:51

Wil:

Ben erg benieuwd naar je eerste reisverslag !
    Hele goede vaart en behouden weer thuis
    x Wil

• 04 Januari 2010 - 13:25

Evelien:

Je bent al lekker aan het dobberen als ik het goed lees! Ben benieuwd naar de komende verhalen en foto's!

• 04 Januari 2010 - 21:33

Pat En Es:

Hi,

Toen ik vanochtend weg reed en jullie samen al babbelend op het bankje zag zitten moest ik eigenlijk gewoon lachen.
    Het zal wel een gezellige boel worden, ik zie nu al voor me hoe jullie iedere avond samen voor de spiegel staan wat trekken we vanavond weer aan, ha,ha,ha.

Veel foto's maken hoor.

Groeten,
    Pat en Es

• 05 Januari 2010 - 20:19

Paul:

He Elsje hoe is het? Het ziet er naar uit dat andere meer in je reisverslag typen dan je zelf. laat maar weten hoe het is en waar je bent. PS ik heb van Jeffrey vernomen dat hij komend weekend een feestje geef op blijdenburg jammer dat je er niet bij kan zijn. gr Paul

• 07 Januari 2010 - 17:33

Han:

Alles goed aan boord ? wanneer kunnen we je belevenissen lezen? heel veel plezier
    groetjes han en will

• 07 Januari 2010 - 17:33

Han:

groetjes han en will

• 08 Januari 2010 - 15:12

Marijke En Henri:

hallo els al weer een paar dagen op zee en hoe bevalt dit?
    We hopen dat je beter weer heb dan wij hier, maar al ben je er niet je straatje is keurig geveegt.Heel veel plezier en tot mails.

• 08 Januari 2010 - 19:37

Wil Brands:

Hallo dames, al een beetje aan de zee gewend? Fijne trip en tot nieuws. groeten Harry en Wil

• 09 Januari 2010 - 19:56

Pat & Es:

Hi Ma,

Nou zo te horen hebben jullie het primabella.
    Oh wat zou ik graag even bij jullie om het hoekje willen kijken, jullie zullen wel heel wat af lachen samen.
    Bijna in Madeira, lekker genieten van de zon, zalig hoor.
    Gezellig dat jullie al weer nieuwe leuke mensen hebben ontmoet.

Wij staan het weekend met een Koek en Zopie tent op de vaart en het is super gezellig maar wel bar koud.

Liefs,
    Pat & Es