Costa Rica - Reisverslag uit San José, Costa Rica van elspasman - WaarBenJij.nu Costa Rica - Reisverslag uit San José, Costa Rica van elspasman - WaarBenJij.nu

Costa Rica

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

24 Januari 2010 | Costa Rica, San José

Lodewijk, allerseerst gefeliciteerd met je verjaardag. Was het eerlijk gezegd bijna vergeten! Je hebt hier ook zo'n druk leven aan boord!!
Maar het is vast wel weer gezellig geweest.
De wildernes adventure viel nogal tegen. We hadden echt een spannende tocht door de wildernis verwacht.
Wel hebben we verschillende krokodillen gezien, maar die staken maar een klein beetje boven het water uit. Verder nog wat legianen, en verschillende vogelsoorten.
Maar voor de meeste vogels moest je toch erg goed kijken om die te zien tussen .het groen. IK vond het wel een beetje simpel. De vogelaars onder ons konden hun hart ophalen, maar dat ben ik niet echt. Het was hier vandaag 40graden! en een vochtige lucht, dus dat was echt straaltjes zweten.
Er was hier in de haven een W.I.I. Daar wilde ik nog proberen wat foto's bijsluiten Maar dat is niet gelukt. Cor had een laptop van iemand mee gekregen, omdat ze haar verslag wilde doorsturen, maar toen bleek de accu leeg te zijn. Dus dat konden we toen wel vergeten..
Om 7uur zijn we hier weer vertrokken.
Nu op naar Mexico! Hiervoor hebben we eerst nog 4 zeedagen te gaan. Hopelijk is het daar iets minder benauwd. Hopelijk met iedereen alles goed in ons koude landje!
Allemaal heelveel groetejs ook van Corry en tot in Mexico. Els

• 25 Januari 2010 - 16:25

Marijke En Henri:

hallo Els en Corrie,
    Hier weer een berichtje uit een wit kikkerlandje waar het gevoelsmatig erg koud is dus het tegenovergestelde van jou 40 gr.Het is erg leuk om je verslagen te lezen en dat je ons een beetje meeneemt in de geschiedenis van de landen, Ook voor jou weer een hele ervaring en herinneringen van jaren terug. Het is hier verder goed je auto staat nog steeds op zijn plekje, dikkie dik nog steeds in de vensterbank op de uitkijk naast die leuke vaas met kerstballen.Ik zag dat het nog maar 12 dagen weg ben wat gaat het toch snel.Nog veel plezier in Mexico en niet met zo'n sobero op je hoofd terugkomen!!!
    Heel veel plezier nog.
    dikke kus marijke

• 25 Januari 2010 - 18:44

Wil:

Hoi El, vandaag 2 berichtjes tegelijk gelezen, had even niet gekeken. Erg leuk, pak straks weer even de bosatlas erbij,hoewel de side ook steeds goed de lokatie aangeeft.
    Gisteren weer een druk dagje gehad. Auto volgeladen met verhuisspullen van Steven.Daarna met drieen, Olle en 2 appeltaarten als een haas richting Driebergen om er voor de grote invasie. te zijn. Maar,t was gezellig, soep en Quiches waren niet te versmaden.S,avonds in omgekeerde richting weer alles afgezet. Vandaag weer gewerkt en morgen bijkomen. (jammer genoeg niet op een matrasje aan dek). Nu El ik kijk uit naar je thuiskomst met al je verhalen. groetjes aan Corrie en tot gauw

• 26 Januari 2010 - 22:20

Kitty:

leuk om te lezen. krijg ikj toch eens brieven ui het buitenland

• 27 Januari 2010 - 01:02

Diny Kroon-Vis:

Nou meisjes
    40 graden is wel erg heet, maar met varen op zee zal het wel erg lekker zijn. kijk in mexico maar uit als jullie daar aan de wal gaan, dat land is in 13 jaar tien keer meer crimineel geworden niet te veel geld meenemen en halstasje onder je kleding.groetjes van Diny

• 27 Januari 2010 - 18:43

Mariette Wiegeraad:

Hoi El,
    Wat maak jij veel mee zeg dat wordt vast een onvergetelijke vakantie. Van Wil hoorde ik ook dat je door het Panamakanaal bent gevaren. Lijkt me erg spectaculair! Ik ben wel een beetje jaloers als ik hoor in welke temperaturen jij je bevindt! Het is hier weer erg koud en ik ben het beu om steeds die warme vesten te dragen. Geniet er nog maar van want nu gaat de tijd wel erg snel... Groetjes van mij, Mariette

• 27 Januari 2010 - 19:50

Cees&willie VdNeut:

erg genoten van jullie
    reisverslagen en kijken
    reikhalzend uit naar het
    vervolg.We krijgen dui-
    delijk mee dat het werke-
    lijk een geweldige erva-
    ring voor jullie is en
    we gunnen het jullie van
    harte.Els als ik jou was
    zou ik bijboeken en samen
    met Cocky de hele reis
    om de wereld volmaken.
    Met ons gaat alles z'n
    gewone gangetje in een
    koud en besneeuwd Neder-
    land.Wij wensen jullie
    een fijn vervolg van jul-
    lie zeereis en tot spoed-
    dig horens van cees en
    wil en cody. bye bye

• 27 Januari 2010 - 21:37

Han En Will:

Zo te horen hebben jullie het heerlijk,wel een beetje heet maar beterdan hier.Geniet maar heerlijk in Mexico straks,nog bedankt voor je leuke s.m.s. en hoop dat je de mijne ook gekregen hebt. nou El veel liefs en nog een fijne tijd.groetjes Han en Will

• 28 Januari 2010 - 10:57

Peter RianneYvonne S:

Hallo Els Pasman en Tante Corry. Via Jan-Willem kregen we deze leuke site: Peter is neef van Cocky en we zijn steeds zo benieuwd naar haar mails! Dit is echter moeilijk voor haar, dus volgen we even
    op deze manier jullie prachtige reis. Zelf nog
    geen novovirus gehad?
    Jammer dat het op Curacao niet gelukt is om Dwight en Nimh te zien: We hebben steeds mails naar ze gestuurd maar nog steeds geen antwoord terug..Zonde!
    Heel erg veel plezier!!!

• 28 Januari 2010 - 21:41

Hellen Verschoor:

Hi Els,
    Ik heb net even alle voorgaande verslagen gelezen.Boeiend hoor!!! En wat 'n lekkere temparatuur.Ben echt jaloers.Hier blijft het maar koud.Victor is met de Pelikaan van de Marine dik 2 weken naar Haïti geweest. De missie zit er nu op , maandag zijn ze terug. En jouw reis vordert ook al aardig hé. Nou geniet er nog maar even van. Ik zie wel dat jullie je best vermaken. Ben benieuwd naar alle verhalen en foto's. Groetjes ook voor Corry van Hellen en Ad.

• 29 Januari 2010 - 17:04

Tiny:

ha Els,
    Lees weer je 'reisverslag' en het doet goed te merken dat je enthousiasme niks minder wordt. Heb op je laatste mail gereageerd maar dat is niet over/aangekomen,"buiten de boot gevallen" zeker... Natuurlijk heb ik ook de atlas erbij gehaald, want je noemt plaatsen waarvan ik geen idee had tot welk werelddeel ze horen; zo werk ik mijn algemene ontwikkeling enigszins bij.
    Lodewijks verjaardag was gezellig, Evelyn heeft zich (ook)een goed taartenbakster getoond. Verder werd je vertegenwoordigd door je hele familie natuurlijk compleet met Lars & Floortje. Er werd veel gesproken over onze grote verschillen in weer/temperatuur. Maar om je gerust te stellen: iedereen gunt(de) het je van harte!!
    Begrijp dat je nu het overgrote deel erop hebt zitten.....dus geniet van de tijd die nog rest en sterkte bij het langzaam afscheid nemen van dit uniek gebeuren.
    Lieve groet, Tiny