opweg naar Los Angeles
Door: webmaster
30 Januari 2010 | Mexico, Cabo San Lucas
Schijnen van rijkr Amerikanen te zijn . die eerst in Acapulco lagen ,maar nu hun ligplaats hier in \\\cabo San Lucas,omdat Acapulco te duur geworden is
Corry moest met iemand naar een internet cafe., ik heb een "fietstaxi" genomen naar het centrum, wat eigenlijk maar 10 min. lopen was.Maar ja ,die mensen willen ook iets verdienen aan al die toeristen. Was ook wel even grappig.Het is ook hier al erg toeristisch,wel even anders als 40jaar geleden.De binnenstad was toch nog wel echt Mexicaans. Leuke straatjes,en winkeltjes maar vooral veel souveniers.De boulevard was druk maar wel erg gezellig leuke kleine barretjes,en restaurantjes, met mooi uitzicht op de zee. En niet te vergeten de mexicaanse muziek op de boulevard.Ik kwam daar Dorien tegen, een passagiere ,waar wij veel mee optrekken. We wilden een wijntje bestellen, maar dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. Er wordt hier bijna geen wijn gedronken. De mensen hier drinken allemaal bier, mexicaans bier. We hebben toch een wijntje bemachtigd maar dat was ook behoorlijk aan de prijs.Terwijl een biertje bijna niets kost. De bevolking is erg aardig en we hebben dan ook erg gelachen met ze. De temperatuur daar was 24graden .,dus prima te doen. Nu de tweede zeedag na Mexico, begint het 'smorgens toch al aardig af te koelen.Vanmiddag was het op het dek wel weer erg lekker in het zonnetje.
Ja, het aftellen begint nu voor mij!Twee dagen geleden kregen we al Papieren in te vullen voor aankomst in Amerika. Het schijnt een heel gedoe te zijn. Amerikaanse autoriteiten van immigratie komen aan boord en moeten van ieder persoonlijk de papieren, die we ingevuld hebben ,krijgen.
Dit kon wel 4uur of meer gaan duren in Los Angeles. Dus de eerste dag zullen we niet zo veel meer kunnen doen daar.We zijn van plan om met een stel een taxie te huren. De tour was erg duur en trok ons ook niet zo aan. De tweede dag willen we gaan shoppen. Ja Tiny , zoals je al zei: het zal straks wel afkikken worden.
Alleen al die hele verzorging, je wordt hier echt vreselijk verwend, niets moet,en niet te vergeten het 5 gangen diner ,is niet te versmaden .
Het is bijna te evenaren met jouw afscheidsetentje in dec!!
Het is nu 18uur ik ga me gauw omkleden .Vanavond gaan we niet dineren, want er is ook een India's buffet en dat lijkt mij ook wel erg lekker. Dus keus genoeg.
Tot het volgende verslag, wat waarschijnlijk mijn laatste zal zijn. Heel veel groetjes Els
31 Januari 2010 - 11:25
Diny Kroon-Vis:
Hallo dames van het goede leven jullie verslagen zijn leuk en gedetailleerd, wat een beleving zeg groetjes van nichtje van Cocky en nog veel plezier PS> Cocky hoe lang ging jij ook alweer? -
31 Januari 2010 - 14:34
Lodewijk:
Hi El,
Als het meezit (?) heb je eind komende week nog een fraai sneeuwlandschap hier. Heel mooi met zon, maar minder plezierig voor het verkeer. Het strooizout raakt op. Een nieuwe bezem gekocht na al dat vegen.
Ga je ook zo'n mooi fotoalbum maken als Evelien? Dat wordt een flinke klus.
Ik wens je nog een heel fijne week en een voorspoedige terugreis. Lieve groet. -
31 Januari 2010 - 16:59
Henri En Marijke:
hallo Els,
Genieten nog even van het laatste stukje want voor het weet fiets je hier weer voorbij om zelf je boodschappen te moeten halen op het muntplein, maar wel met verschrikkelijk mooie herinneringen in je hoofd van deze tocht.We zijn erg benieuwt naar de foto's en ik weet niet meer wie het geschreven heeft maar je moet er maar een leuke middag van maken zodat we allemaal je verhalen kunnen horen en zien.
Nou Els dus genieten!!!!!! van het laatste stukje en een hele goede vlucht naar huis.
dikke kus Henri en marijke.
31 Januari 2010 - 17:14
Michel, Trudy, F & L:
Hoi ma,
Wat een heerlijke reis.
Floor en Lars vragen al wanneer je weer terug komt :-) Ze hebben je erg gemist. Geniet er nog even lekker van en ik hoop dat de retourvlucht voorspoedig verloopt.
Groetjes, -
31 Januari 2010 - 21:30
Wil:
Hoi El,
Nog veel plezier in Los Angeles, lekker shoppen maar je vergeet niet dat je nog terug moet vliegen he ?
Wen maar vast aan de winterse kou, want alles is hier weer opnieuw wit en bevroren.
Tot gauw ,zijn erg benieuwd naar al je foto,s en verhalen
liefs uit Breda -
01 Februari 2010 - 11:04
Tiny:
Ha Els,
Tip 1: geniet van en ,benut' elk zonnestraaltje want hier zitten we nog met/in dezelfde sneeuw/ijstijd als bij je vertrek.
Tip2: De papieren voor aankomst in Amerika vooraf correct invullen en daarna glimlach je op je eígen!! wijze.....en gegarandeerd:je kunt zó de loopplank af: geeft extra tijd voor alle 'verleidingen' van L.A. GEWELDIG toch!!
Tip 3:Bedenk bij het shoppen dat alles wat je koopt (hand?)bagage is/wordt in het vliegtuig.....
Maar vooral: nog veel plezier... alvast
-sterkte- bij het afscheid nemen.......en een goede vlucht toegewenst,met lieve groet,Tiny
01 Februari 2010 - 18:43
Annie Riedstra:
Hallo meiden
Wat geweldig om te lezen
Els je zal het ook weer
missenEn zeker het weer
Liefs van Annie Riedstra -
01 Februari 2010 - 19:54
Corry DeHaan:
Hallo dames,
Wat leuk om dit alles telezen! Genieten jullie maar lekker en zie jullie weer op de meiden middag waar weer een tweedehands kleding party is, eind maart.
Lieve groet Corry H. -
02 Februari 2010 - 16:56
Hallo Els,:
Zaterdag en Zondag zij wij in Den Haag geweest. Het was erg gezellig met Floor en Lars ze missen je wel. Maar het einde komt inzicht.Geniet nog van de laatste dagen en een goede terug reis -
02 Februari 2010 - 19:44
Gerhard:
Dag dames van het goede leven,
Jullie hebben een top vakantie, lees ik. Maar we zullen deze verslagen gaan missen.
Els: Is het mogelijk dat mijn moeder (Corry) met uw account verder gaat. Misschien heeft m'n moeder nog uitleg nodig
(mocht het mogelijk zijn)
Geniet er nog maar van die 4 daaaaaaagjes.
Groeten van de Maarssenaren, doei. -
03 Februari 2010 - 19:25
Marjan De Koning:
leuk om zo mee te kunnen leven, al ben ik een vriendin van Corry.
Zoals Gerard al voorstelde, kan Corry niet dit verhaal lekker voortzetten, als jij het niet meer aan kunt vullen?
Veel plezier met thuis nagenieten zometeen!
groetjes aan Corry ook! -
03 Februari 2010 - 20:41
Gerhard Nogmaals:
Mevrouw Els mag m'n moeder op uw account alstublieft verder........please. U doet het erg goed en uitgebreid.........maar uw vakantie komt helaas tot een einde, leuk voor de poezen/katers.
Groetjes van de zoon van Corry aan jullie beiden.