test - Reisverslag uit Melbourne, Australië van elspasman - WaarBenJij.nu test - Reisverslag uit Melbourne, Australië van elspasman - WaarBenJij.nu

test

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg

09 Maart 2010 | Australië, Melbourne

ha Cor,
Zo te horen is het sfeertje nu aan boord niet veel anders dan de eerste maand, met dat virus en al die zieken! Soms mis ik het ook wel hoor, want het toch ook wel vreselijk lachen samen in ons hutje! Gelukkig ben je zelf niet ziek geworden. Wens Dorien maar sterkte!
Straks hebben jullie weer heerlijk weer.
Vandaag washet hier de hele dag zon,net wintersport idee.
Vervelend dat je de reactie's niet meer kan lezen. Ik zet dit daarom maar op het reisverslag.Waarschijnlijk kan je dit wel lezen.Ik denk toch dat je naar mijn dagboek moet gaan en kijken of je dan weer in kan loggen en dan mijn huidige reis ,aanklikken. Ik kan in ieder geval zo een verslag versturen en de reactie's lezen. Probeer het nog maar eens het moet lukken!
Ben op het moment erg druk.Ben net terug van het oppassen in Den Haag en Ine en Paul logeren hier vaak omdat ze druk in hun nieuwe huis bezig zijn. Cor doe iedereen de groetjes, veel succes met de website en nog een hele fijne tijd. groetjes liefs Els

Verslag uit: Australië, Melbourne

31 Maart 2010

Zuid Afrika

26 Maart 2010

Zuid Afrika

cruise toen en nu. In 1967 als stewardess 1jaar gevaren in de Carebbean op de Statendam. Nu, 2010 maak ik dezelfde oversteek met de Balmoral maar nu als passagier,en vlieg na 5 weken terug vanuit San Francsco. Dus voor mij een reis met veel terugblikken en herinneringen aan en geweldige tijd.

Actief sinds 27 Dec. 2009
Totaal aantal bezoekers 20341